15 december 2020
Tandarts blijft open tijdens "harde lockdown"
Mondzorgpraktijken blijven ook na het afkondigen van de "harde lockdown" volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden.

Kijk voor meer informatie op www.allesoverhetgebit.nl

23 oktober 2020
Zes belangrijke tips voordat u naar de praktijk komt

Klok  Kom niet te vroeg en zeker niet te laat

Kom alleen  Kom alleen, indien niet mogelijk max. 1 begeleider  

mondkapje U wordt vriendelijk verzocht een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar)

Poets thuisPoets thuis uw tanden

Houd 1,5 mHoud 1.5 meter afstand

Klachten u of gezinslidZijn er gezondheidsklachten bij u of uw gezin? Stel dan uw afspraak nog even uit.

16 oktober 2020
Coronavirus : ook nu gewoon naar de tandarts!
Ook na het afkondigen van de nieuwe coronamaatregelen kun je gewoon naar de tandarts! Meer informatie vindt u op   http://beukenlaan.nl/uploads/link_coronamaatregelen.html


09 oktober
  2020
Mondkapjes
Voor patiënten is het dragen van een mondkapje in onze praktijk NIET verplicht, maar WEL gewenst.

18 september 2020
Corona toeslag
Op 29 juli 2020 heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa, de zorgverzekeraars) bekendgemaakt dat Mondzorgverleners vanaf 1 augustus 2020 vooralsnog tot 1 november 2020 een toeslag van € 4,26 per patiënt per bezoek in rekening mogen brengen. Dit als tegemoetkoming in de extra kosten door de corona uitbraak. 
Wij vinden het belangrijk de zorg toegankelijk te houden voor iedereen. Daarom nemen wij hierin als praktijk onze verantwoordelijkheid en hebben we besloten deze toeslag niet te rekenen.

04 september 2020
Coronavirus
Als u in een code rood of oranje regio bent geweest, verzoeken wij uw bezoek aan Tandheelkundig Centrum Beukenlaan 14 dagen uit te stellen als het kan. Tandheelkundig Centrum Beukenlaan volgt hiermee de landelijke richtlijn van de rijksoverheid die het dringend advies geeft om na een bezoek aan een land of regio met code oranje of rood 14 dagen in thuisquarantaine te gaan. Heeft u klachten? Neemt u dan contact met ons op voor overleg.

Mei 2020
Uitbereiding team met tandarts Gielis
Wij zijn blij u te kunnen melden dat we per mei ons team hebben uitgebreid met tandarts Gielis. We kijken uit naar een fijne samenwerking met hem.

Mei 2020
Afscheid tandarts Loos
Per 1 juni zal tandarts Loos niet meer werkzaam zijn in onze praktijk. Helaas is het door de coronacrisis niet mogelijk persoonlijk afscheid te nemen van meneer Loos. Mocht u echter een kaartje willen sturen, dan kunt u dit doen naar de praktijk. Wij zullen zorgen dat tandarts Loos uw woorden zal ontvangen.

Mei 2020
Terugkeer tandarts Gertsch
Na een lange periode van ziekte komt tandarts Gertsch langzaam terug. Vanaf juni is het weer mogelijk een afspraak bij haar te maken.

 

 

 

© 2017-2021 - Tandheelkundig Centrum Beukenlaan