Nieuws

17 december 2021
Kerstssluiting
In verband met de feestdagen is de praktijk gesloten van vrijdag 24 december 15.00 uur tot en met zondag 2 januari 2022.

Heeft u een pijnklacht die niet verholpen kan worden door de gebruikelijke pijnstiller?
Of heeft u tandheelkundig letsel na een ongeval? Neem dan contact op met de mondzorgpoli.

De mondzorgpoli is gevestigd in het Gezondheidscentrum aan de Daltonlaan 400, 3584 BK te Utrecht.
Zij zijn dag en nacht telefonisch te bereiken op telefoonnummer

030-3039750

Voor meer informatie over de werkwijze en bereikbaarheid van de mondzorgpoli kunt u ook kijken op http://www.mondzorgpoli.nl/

29 juni 2021
Ben jij die enthousiaste en flexibele preventie assistent waar wij naar op zoek zijn?
Kijk dan bij Over onze praktijk / Vacatures / Preventie assistent voor meer informatie.

17 mei 2021
Gezond tandvlees: de basis voor een gezonde mond
Niet iedereen weet het, maar het is net zo belangrijk om goed voor je tandvlees te zorgen als voor je gebit. Want problemen met je tandvlees kunnen ernstige gevolgen hebben. En niet alleen voor je tand en kiezen.   https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/gezond-tandvlees-de-basis-voor-een-gezonde-mond/
Bron: Allesoverhetgebit, 11-05-2021

7 mei 2021
Een gezond gebit is kinderspel!
Test binnen 2 minuten je kennis van de mondzorg en laat ook jóuw kind opgroeien met een gezond gebit! Bovendien maak je kans op een mooie prijs.   https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/nul-gaatjes-voor-je-kind-hoe-doe-je-dat/

8 april 2021
Uitleg ten onrechte afgewezen declaraties ONVZ
Door een systeemfout bij ONVZ zijn tussen 15 en 30 maart verschillende declaraties ten onrechte afgewezen. Afgewezen declaraties zullen opnieuw ingediend worden. Hierdoor ontstaat mogelijk dubbele communicatie naar u.

Wat merkt u?
U heeft al een restnota ontvangen dat de gehele declaratie afgewezen is. Deze afgewezen declaratie wordt opnieuw ingediend. Vervolgens zijn er een paar mogelijkheden.

U heeft geen recht (meer) op vergoeding
In dit geval ontvangt u opnieuw een restnota voor het gehele bedrag. Belangrijk : u hoeft maar één keer te betalen. Heeft u toch twee keer betaald? Dan wordt het teveel betaalde bedrag vanzelf aan u terugbetaald.

U heeft recht op gedeeltelijke vergoeding
In dit geval ontvangt u opnieuw een restnota. Alleen nu voor een gedeelte van het bedrag. U hoeft alleen het bedrag van de tweede restnota te betalen. Heeft u toch het hele bedrag al betaald? Of beide bedragen? Dan wordt het teveel betaalde bedrag vanzelf aan u terugbetaald.

U heeft recht op 100% vergoeding
In dit geval ontvangt u geen correspondentie meer van ons. Heeft u toch al betaald naar aanleiding van de eerder ontvangen restnota? Dan wordt het teveel betaalde bedrag vanzelf aan u terugbetaald.

12 februari 2021
Doe het poetsrondje!
Klik op onderstaande link voor meer informatie.
https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/doe-het-poetsrondje/

15 december 2020
Tandarts blijft open tijdens "harde lockdown"
Mondzorgpraktijken blijven ook na het afkondigen van de "harde lockdown" volledig toegerust om elke vorm van zorg te verlenen aan patiënten die naar alle waarschijnlijkheid niet besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Maar er zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden.

Kijk voor meer informatie op www.allesoverhetgebit.nl

23 oktober 2020
Zes belangrijke tips voordat u naar de praktijk komt

Klok  Kom niet te vroeg en zeker niet te laat

Kom alleen  Kom alleen, indien niet mogelijk max. 1 begeleider  

mondkapje U wordt vriendelijk verzocht een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar)

Poets thuisPoets thuis uw tanden

Houd 1,5 mHoud 1.5 meter afstand

Klachten u of gezinslidZijn er gezondheidsklachten bij u of uw gezin? Stel dan uw afspraak nog even uit.

16 oktober 2020
Coronavirus : ook nu gewoon naar de tandarts!
Ook na het afkondigen van de nieuwe coronamaatregelen kun je gewoon naar de tandarts! Meer informatie vindt u op   http://beukenlaan.nl/uploads/link_coronamaatregelen.html

09 oktober  2020
Mondkapjes
Voor patiënten is het dragen van een mondkapje in onze praktijk NIET verplicht, maar WEL gewenst.

18 september 2020
Corona toeslag
Op 29 juli 2020 heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa, de zorgverzekeraars) bekendgemaakt dat Mondzorgverleners vanaf 1 augustus 2020 vooralsnog tot 1 november 2020 een toeslag van € 4,26 per patiënt per bezoek in rekening mogen brengen. Dit als tegemoetkoming in de extra kosten door de corona uitbraak. 
Wij vinden het belangrijk de zorg toegankelijk te houden voor iedereen. Daarom nemen wij hierin als praktijk onze verantwoordelijkheid en hebben we besloten deze toeslag niet te rekenen.

04 september 2020
Coronavirus
Als u in een code rood of oranje regio bent geweest, verzoeken wij uw bezoek aan Tandheelkundig Centrum Beukenlaan 14 dagen uit te stellen als het kan. Tandheelkundig Centrum Beukenlaan volgt hiermee de landelijke richtlijn van de rijksoverheid die het dringend advies geeft om na een bezoek aan een land of regio met code oranje of rood 14 dagen in thuisquarantaine te gaan. Heeft u klachten? Neemt u dan contact met ons op voor overleg.

Mei 2020
Uitbereiding team met tandarts Gielis
Wij zijn blij u te kunnen melden dat we per mei ons team hebben uitgebreid met tandarts Gielis. We kijken uit naar een fijne samenwerking met hem.

Mei 2020
Afscheid tandarts Loos
Per 1 juni zal tandarts Loos niet meer werkzaam zijn in onze praktijk. Helaas is het door de coronacrisis niet mogelijk persoonlijk afscheid te nemen van meneer Loos. Mocht u echter een kaartje willen sturen, dan kunt u dit doen naar de praktijk. Wij zullen zorgen dat tandarts Loos uw woorden zal ontvangen.

Mei 2020
Terugkeer tandarts Gertsch
Na een lange periode van ziekte komt tandarts Gertsch langzaam terug. Vanaf juni is het weer mogelijk een afspraak bij haar te maken.

 

 

 

© 2017-2024 - Tandheelkundig Centrum Beukenlaan