Afspraken maken en wijzigen

Voor een goede behandeling is de juiste voorbereiding noodzakelijk. Daarom behandelen wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken is de praktijk van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 11.45 uur en van 13.15 uur tot 16.45 uur op telefoonnummer 035-6012000. Per e-mail kunnen geen afspraken worden gemaakt of gewijzigd. Het is aan te raden nieuwe afspraken direct na de periodieke controle of behandeling aan de balie te maken.

Wij proberen zoveel mogelijk op tijd te werken. Het kan echter gebeuren dat wij voorrang moeten verlenen aan spoedgevallen. Hierdoor is uw afspraak mogelijk iets later dan gepland. De balie assistent kan u informeren over de wachttijd.

Nakomen van afspraken

Het kan voorkomen dat u een afspraak af moet zeggen. Doet u dit minimaal 24 uur van tevoren, dan is dit kosteloos. Zegt u de afspraak niet tijdig af, dan kunnen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Als u te laat verschijnt op een afspraak is het mogelijk dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden afgerond of dat de behandeling moet worden geannuleerd.

 

 

 

© 2017-2024 - Tandheelkundig Centrum Beukenlaan